• studioHAAN_AZALEA
  • studioHAAN_AZALEA
  • studioHAAN_AZALEA
  • studioHAAN_AZALEA
  • studioHAAN_AZALEA
  • studioHAAN_AZALEA
  • studioHAAN_AZALEA
  • studioHAAN_AZALEA
  • studioHAAN_AZALEA
 

AZALEA

Doorheen deze prachtige woning voorzien we enkele beperkte maar heledere ingrepen.

Het gelijkvloers wordt voorzien van een nieuwe keuken en zitpodium in de leefruimte - beide met als doel de relatie met de mooie stadstuin te versterken.
Op de eerste verdieping vormt een nieuw grensdoorbrekend dressingvolume de afscheiding tussen slaapkamer, badkamer & hobbyruimte.
De nieuwe trap brengt ons naar de zolderruimte die we deels omvormen tot boekenkamer waarbij de muren de boekenrekken zijn.

Dit gehele ontwerp vertrekt vanuit een eerlijkheid waarbij we maximaal rekening houden met het beschikbare budget en met de autheticiteit van de woning. De voorgestelde ontwerp en zijn materialisatie - in blauwe MDF met gele accenten - stelt zich niet onderdanig op maar gaat de dialoog aan.