voel je vrij om ons te contacteren…

mantelwoning

mantelwoning

Zoals veel woningen uit de jaren 60 ontbrak het ook hier aan een efficiƫnt en uitdagend ruimtegebruik.

Nu werd er gekozen voor een flexibel grondplan waarin de bewoners, afhankelijk van de noden, levenslang kunnen wonen.
De zeer grote en donkere traphal werd, door middel van een kernmeubel met kasten, onderdeel van de leeffuncties en verbindt deze waardoor een dynamisch en licht geheel ontstaat.
De relatie met de tuin werd versterkt door de gekozen materialen en zichtlijnen.

Bij deze grondige renovatie werd rekening gehouden met duurzame & flexibele technieken zodat, niet enkel de ruimtes, maar ook de technieken in de toekomst aanpasbaar zijn.

info

Type

verbouwing van een vrijstaande woning

Fase

opgeleverd

Plaats

Sint-Martens-Latem - BE

Jaar

2018