voel je vrij om ons te contacteren…

een heel ander niveau

een heel ander niveau

Deze voormalige tandartsenpraktijk heeft een erg interessant grondplan maar mist relatie tussen de verschillende tussenverdiepen.

De initiële vraag bestond uit het ontwerpen van een nieuwe keuken, maar wij trokken het idee om meer verbinding te creëren verder door en namen een deel van het tussenverdiep weg waardoor een enorme dynamiek tussen alle leeffuncties ontstond. De woning werd hierdoor een echte speelruimte voor de kinderen maar toch met voldoende ruimte, voor elk gezinslid, om zich terug te trekken.

Een bescheidenere variant van dit ontwerp, waarin we gezocht hebben naar een optimale relatie tussen keuken, leefruimte & speelruimte,  is momenteel in uitvoering.

info

Type

verbouwing van halfopen bebouwing

Fase

uitvoering

Plaats

Gent - BE

Jaar

2017