voel je vrij om ons te contacteren…

back to the roots

back to the roots

De opdracht bestaat er in de ouderlijke woning van onze opdrachtgeefster te verbouwen op maat van haar gezin.

Op het gelijkvloers dient gezocht te worden naar een interessante dialoog tussen keuken, leefruimte, bureau en de speel/TV-ruimte. Daarnaast is een functionele berging essentieel. Deze kan indien mogelijk ook gekoppeld worden aan de nieuwe extra inkom, waarin functionaliteit centraal staat ( jassen, schoenen, boodschappen,…).

De initiële vraag was om de woning te voorzien van een uitbouw, maar dankzij onze verschillende ontwerpscenario’s was het al snel duidelijk dat een aanbouw niet nodig was en de bestaande woning voldoende kwaliteiten had om alle nodige functies te herbergen.

info

Type

verbouwing van een vrijstaande gezinswoning

Fase

bouwaanvraag

Plaats

Drongen - BE

Jaar

2019