voel je vrij om ons te contacteren…

bij de dokter thuis

bij de dokter thuis

De opdracht bestond erin een bestaand handelspand te verbouwen tot een plek met verschillende dokterspraktijken.

In eerste instantie werd gezocht naar een geschikte puzzel van de verschillende praktijkruimtes ten opzichte van de gezamenlijke ruimtes.
In het ontwerp werd maximaal rekening gehouden met voldoende flexibiliteit naar de toekomst toe. Het pand kan later, zonder intensieve verbouwingswerken, terug als woning gebruikt worden.

Alle praktijkruimtes zijn evenwaardig maar verschillend in grootte.

Boven bevinden zich twee kleinere praktijkruimtes terwijl op de benedenverdieping twee ruime praktijkruimtes te
 vinden zijn. Eén van deze twee werd ontworpen als een tuinpaviljoen, waar maximaal ingezet werd op de relatie met de tuin.
De verbindende factor is de huiselijke sfeer die overal voelbaar moet zijn.

info

Type

verbouwing van een groepspraktijk

Fase

bouwaanvraag

Plaats

Bugge - BE

Jaar

2018