voel je vrij om ons te contacteren…

studio HAAN
gaat voor een unieke en heldere symbiose tussen het binnen- en het buitenklimaat.
studio HAAN
(ver)bouwt met aandacht voor de noden van vandaag en steeds met een blik op morgen.
studio HAAN
streeft elke dag naar een uitdagende relatie tussen de bewoner(s), het gebouw en hun omgeving.
studio HAAN
is ambitieus en gelooft in het belang van een duurzame aanpak.
studio HAAN - interieur & architectuur
NAtalie Allaert
interieurarchitect
HAnnes Oppeel
ingenieur-architect

studio HAAN is een jong, Gents bureau dat steeds vol passie en gedrevenheid gaat voor elke opdracht die ons pad kruist. Het bureau werd recent opgericht door interieurarchitecte Natalie Allaert (° 1988) en ingenieur-architect Hannes Oppeel (°1989).

Natalie studeerde af als laureate in de master interieurarchitectuur en deed vijf jaar ervaring op bij interieurbureau in Brugge voor allerlei projecten van woningen tot kerkgebouwen. Zij combineerde dit met eigen interieurprojecten en is zij ook geregeld actief als jurylid in de interieuropleiding aan Sint-Lucas Gent. Natalie pakt elk project aan vanuit een persoonlijke benadering, bij haar gaat het in wezen over de relatie mens & ruimte.

Hannes liep na zijn studies stage bij een paar uiteenlopende bureau’s waar hij de kans kreeg om mee te werken aan enkele grote projecten.Tijdens zijn stage werkte hij al aan eigen projecten maar de grootste passie van Hannes ligt in het (bio)-ecologisch en energiezuinig bouwen. Hannes volgde hiervoor het post-graduaat Bio-ecologisch bouwen in Gent, hij werkt als freelancer voor het studiebureau Tech3, waar hij duurzame klimaatconcepten ontwikkelt en werkt ook als adviseur voor het Gents Milieufront, waar hij duurzaam (ver)bouwadvies geeft.

Met studio HAAN beschouwen we elke opdracht als een proces dat lang voor ons begon en ook duurzaam moet kunnen verder groeien eenmaal het project gebouwd is.

Elk project is een onderdeel van een veel groter geheel en wij trachten door onze procesmatige aanpak hierop in te spelen. Aan de hand van verschillende ontwerpscenario’s ontstaat een dialoog, waarin wij de taal van architectuur spreken. Die tastbare scenario’s openen gemakkelijker complexe vragen in de zoektocht naar een heldere, toekomstgerichte en concrete ontwerpvraag. Onze affiniteit met mooie & duurzame architectuur krijgt gestalte in een eigen architectuur- en interieurbureau waar we voor elke uitdaging er voor de volle 100% tegenaan HAAN!

                 
Dynamisch
Uniek
Uitdagend
Ruimdenkend
Zoekend
Ambitieus
Analytisch
Maatschappelijk